Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Javni poziv za Projekt rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom

  • Objavljeno:
  • Autor: LM249

U cilju provedbe Projekta rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom Ministarstvo hrvatskih branitelja objavljuje Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2019. godini na području Republike Hrvatske.Navedeni javni poziv otvoren je u razdoblju od 30. siječnja do 28. veljače 2019. godine.

 

Građevine, njezin dio ili oprema na području Republike Hrvatske čija će prilagodba ili uređenje biti sufinancirano sredstvima Državnog proračuna u 2019. godini jesu:

 

 - građevine javne i poslovne namjene,

njezin dio ili oprema: rampa, dizalo, vertikalno podizna platforma, koso podizna sklopiva platforma, ulazni prostor, stubište, WC, kupaonica, učionica, ulaz u vodu na plaži i na bazenu, orijentacijski plan za kretanje u građevini, stajalište i peron, parkirališno mjesto; svi s planiranim završetkom radova do 31. prosinca 2019. godine.

 

Sve dodatne informacije, kao i obrazac zahtjeva za sufinanciranje prilagodbe mogu se dobiti u Ministarstvu hrvatskih branitelja i na internetskoj stranici Ministarstva https://branitelji.gov

 

IZVOR BRANITELJI.GOV

BRANITELJI.GOV

" data-title="Tweet">
BRANITELJI.GOV

" data-title="Like">
BRANITELJI.GOV

" data-title="+1">