Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Natječaj za tip operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ otvoren do kraja listopada

  • Objavljeno:
  • Autor: LM249

Obavještavamo sve zainteresirane da je Agencija z apoljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj objavila natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ otvorene do kraja ovog mjeseca. Prvi dio Zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 2.srpnja 2018. godine od 12 sati do 31. listopada 2018. godine do 12 sati.

 

Na raspolaganju je ukupno 50 milijuna kuna za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima, s ciljem održanja poljoprivredne proizvodnje. Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu, a intenzitet potpore iznosi do 100% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

 

Više informacija možete pronaći ovdje.

 

preuzeto sa apprrr.hr

ovdje.

 

preuzeto sa apprrr.hr

" data-title="Tweet">
ovdje.

 

preuzeto sa apprrr.hr

" data-title="Like">
ovdje.

 

preuzeto sa apprrr.hr

" data-title="+1">