Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Natječaj Ministarstva vanjskih i europskih poslova

  • Objavljeno:
  • Autor: LM249

Cilj ovog natječaja je dati potporu projektima koji će informirati i upoznati što veći broj građana s različitim aspektima članstva u EU. Posebno je potrebno usmjeriti aktivnosti na djecu i mlade te što bolju informiranost o različitim mogućnostima korištenja prednosti članstva za građane.

Za financiranje projekata u okviru ovog natječaja raspoloživ je iznos od 1.050.000,00 kuna od igara na sreću u Državnom proračunu u 2017. godini, razdjel 048 Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, glava 04805 Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, u području kulture, za aktivnost A777045 - Informiranje o EU.

 

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se putem natječaja može prijaviti i dodijeliti po pojedinom projektu je 20.000,00 kuna, a najveći 100.000,00 kuna. Okvirni broj projekata koji se planira financirati: 30-50.

Ministarstvo nije u obvezi utrošiti cjelokupan iznos predviđenih sredstava za financiranje aktivnosti u području informiranja o EU.

 

Projekti se mogu financirati u 100% iznosu ukupnih prihvatljivih troškova projekta, pri čemu potencijalni prijavitelji i partneri nisu dužni osigurati sufinanciranje iz vlastitih sredstava.