Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima usmjerenih na održivi razvoj otoka

  • Objavljeno:
  • Autor: LM249

Datum objave natječaja:  24.05.2018.

Datum završetka natječaja : 26.06.2018.

 

Kratak opis natječaja: 

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavljuje Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima u 2018. godini kojim se udrugama na otocima dodjeljuje financijska potpora osigurana u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2018. godinu i projekcijama za 2019. i 2020. godinu.

 

Ovim putem pozivaju se sve zainteresirane udruge koje imaju sjedište na hrvatskim otocima i koje su upisane u Registar udruga Republike Hrvatske i Registar neprofitnih organizacija Republike Hrvatske i vode transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija te djeluju na području hrvatskih otoka najmanje jednu godinu zaključno s danom objave Natječaja, da dostave svoje projektne prijave.

 

Opći cilj Natječaja je financijskom potporom omogućiti provedbu projekata udrugama na otocima u skladu s održivim razvojem hrvatskih otoka koji donose nove ideje, modele razvoja ili načine rješavanja postojećih problema, potiču tradicijske običaje i kulturu otočnog prostora, pridonose očuvanju okoliša i omogućuju sadržajniji i kvalitetniji život na hrvatskim otocima.

 

Ukupan iznos osiguranih sredstava: 500.000,00 kuna.

Minimalni iznos financijske potpore: 15.000,00 kuna.

Maksimalni iznos financijske potpore: 40.000,00 kuna.

 

 

 

Preuzeto sa europski-fondovi.eu

europski-fondovi.eu

" data-title="Tweet">
europski-fondovi.eu

" data-title="Like">
europski-fondovi.eu

" data-title="+1">