Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Objavljen Javni poziv za sufinanciranje projekata zaštite okoliša organizacija civilnog društva (udruga)

  • Objavljeno:
  • Autor: LM249

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je objavio Javni poziv za sufinanciranje projekata zaštite okoliša organizacija civilnog društva (udruga) u području zaštite okoliša, i to za aktivnosti ponovne uporabe i organiziranje ekoloških akcija za prikupljanje otpada s morskog dna. Rok za prijavu projekata 4. rujna 2018. godine

 

Pravo na sredstva Fonda za sufinanciranje projekata po ovom Natječaju mogu ostvariti organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koja je registrirana i djeluje u Republici Hrvatskoj, čiji projekt se u cijelosti provodi u Republici Hrvatskoj, a osigurava zaštitu i promicanje jednakosti te stvara pretpostavke za ostvarenje jednakih mogućnosti, čime se osigurava zaštita od diskriminacije.

 

Raspoloživa sredstva Fonda po ovom Natječaju iznose 1.400.000,00 kn, a osigurana su Odlukom o raspodjeli rezultata i načinu korištenja viška prihoda u 2018. godini.

 

Fond odobrava donacije sukladno postotnom učešću utvrđenom općim aktima Fonda, najmanji iznos od 20.000,00 kn, a najviše u iznosu do 60.000,00 kn po pojedinom odobrenom projektu. Korisnici sredstava Fonda dužni su osigurati preostala sredstva do ukupnog iznosa troškova projekta. Udruga, nositelj projekta, dužna je iznos vlastitog ulaganja u projekt i udio projektnog partnera, kao i detaljan opis projekta koji prijavljuje Fondu prikazati u Obrascu opisa i Obrascu proračuna (troškovniku) projekta.

 

Rok za prijavu projekata podnošenjem ponude na Natječaj je 4. rujna 2018. godine.

 

Paket dokumentacije za prijavu na ovaj Natječaj potražite OVDJE .

 

preuzeto sa odraz.hr

 

 

OVDJE .

 

preuzeto sa odraz.hr

 

 

" data-title="Tweet">
OVDJE .

 

preuzeto sa odraz.hr

 

 

" data-title="Like">
OVDJE .

 

preuzeto sa odraz.hr

 

 

" data-title="+1">