Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Grad Vodice raspisao Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u područjima kulture i društvenih djelatnosti udruga građana za 2021. godinu

Izvor: Unsplash
  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

 

Grad Vodice je raspisao JAVNI POZIV za predlaganje programa javnih potreba u područjima kulture i društvenih djelatnosti udruga građana za 2021. godinu, a u programe javnih potreba Grada Vodica za 2021. godinu u skladu s pozitivnim propisima uvrstit će se:

 

a) u području kulture – financiranje ili sufinanciranje programskih djelatnosti udruga u kulturi, te njihovih posebnih programa koji su od interesa za Grad Vodice, kao i programa kulturnog stvaralaštva djece i mladeži

 

b) u području društvenih djelatnosti – financiranje ili sufinanciranje programskih djelatnosti veteranskih udruga i udruga sudionika i stradalnika Domovinskog rata, programi udruga koje skrbe o osobama s posebnim potrebama i humanitarno-karitativnih udruga, programi udruga za promicanje i zaštitu ljudskih prava, programi strukovnih udruga te programi udruga za zaštitu i očuvanje okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine i svih drugih humanitarnih organizacija.

 

Više o prihvatljivim korisnicima, pogledajte na poveznici: https://bit.ly/3n3V7Wj

 

Rok za podnošenje prijava traje od 28. rujna do 28. listopada 2020. godine.