Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

LAG "More 249" i Dani Erasmusa

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

 

Ove godine obilježava se peta po redu manifestacija Dana Erasmusa koja ima za cilj da korisnici programa predstave svoja iskustva i pokažu rezultate te učinke projekata na sudionike i njihovu okolinu.

 

Trodnevnoj godišnjoj proslavi Dana Erasmusa pridružuje se i LAG "More 249". 14. listopada 2021. godine na Veleučilištu u Šibeniku s početkom u 10.00 sati održat će se kratka prezentacija na temu How to be a part of the Erasmus+ projects and Youth Exchange?

 

LAG "More 249" je udruga koja je uspješno provela 4 projekta iz programa ERASMUS+ kroz Ključnu aktivnost 1 Mobilnost u svrhu učenja za pojedince. Kao korisnik ERASMUS+ programa želimo predstaviti naše projekte, ukazati na prednosti sudjelovanja mladih u provedbi aktivnosti, iskustvu i znanju koje stječu kroz neformalne metode učenja, upoznavanje običaja i kulture mladih ljudi koji dolaze iz raznih dijelova Europe i stjecanje novih prijateljstava. Kako bi što bolje razumjeli i doživjeli razmjene mladih i što sudjelovanje u njima donosi, jedan od sudionika, prenijet će vlastito iskustvo participiranja.

 

Obilježavanje Dana Erasmusa dobar je format diseminacije koja je važan kriterij uspješnosti projekata, njihove održivosti i opravdanosti ulaganja sredstava EU.

 

#ErasmusDays su prvi put održani 2017. godine na inicijativu francuske nacionalne agencije za program Erasmus+.

 

Proslavimo zajedno uspjeh programa Erasmus+ koji je ove godine zakoračio u svoju novu eru!

 

#ErasmusDays