Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Odgoda rokova za korisnike Ne-IAKS mjera Programa ruralnog razvoja

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Temeljem Zaključka Vlade Republike Hrvatske donesenog na sjednici održanoj 17. 3. 2020. g. te obavijesti objavljene na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dana 19. 3. 2020., a vezano uz mjere Ministarstva poljoprivrede za pomoć sektoru i s ciljem ublažavanja negativnog utjecaja koronavirusa, obavještavaju se korisnici mjera Programa ruralnog razvoja RH o odgodi rokova preuzetih ugovorom o financiranju za 90 dana.

 

Za dodatne informacije o tome što navedeno za sve korisnike Ne-IAKS mjera ruralnog razvoja, ovisno o tipu operacije i fazi provedbe projekta/aktivnosti znači, pogledajte poveznicu 

 

Vezano uz navedeno, Ministarstvo poljoprivrede obavještava sve korisnike da ne moraju slati zamolbe za produljenje roka i čekati odobrenje, budući da će Agencija za plaćanja svim korisnicima aktivirati produljenje od 90 dana u sustavu AGRONET te će korisnici moći slobodno podnositi zahtjeve do novog roka.

 

Za više informacija pogledajte poveznicu.