Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Održana radionica za LAG-ove

Izvor: Unsplash
  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

 

"Održana je radionica za LAG-ove "Izrada LRS LAG-ova za razdoblje 2023. - 2027. - Pokazatelji i podaci za praćenje provedbe

 

Jučer, 28. studenoga 2022. godine, u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede održana je radionica za LAG-ove, u  suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Nacionalne ruralne mreže, u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske i Hrvatskom mrežom za ruralni razvoj.

 

Cilj radionice bila je rasprava u vezi elemenata praćenja i evaluacije za razdoblje 2023. – 2027., intervencijske logike na primjerima specifičnih ciljeva iz Strateškog plana ZPP RH 2023. – 2027., intervencijske logike i pokazatelja te dodane vrijednost LEADER-a vezanih uz izradu LRS 2023. – 2027. i podataka za praćenje provedbe LEADER-a, godišnjih izvješća i pokazatelja.

 

Na radionici su prisustvovali predstavnici LAG-ova iz svih krajeva Republike Hrvatske, a prisutne je pozdravio državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, Tugomir Majdak.

 

Radni materijal s radionice možete preuzeti ovdje."

 

IZVOR: Preuzeto sa stranice ruralnirazvoj.hr