Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Održana redovna i izborna skupština LAG-a “More 249“

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Dana 26. rujna 2019. u Tisnom održana je 16. redovna i izborna skupština LAG-a “More 249“.

 

Skupštinu je otvorio predsjednik Miljenko Meštrov koji je pozdravio sve prisutne i zahvalio se na dosadašnjem ukazanom povjerenju. Prije razrješenja dosadašnjih članova i tijela LAG-a, Skupština je usvojila Izvješće Nadzornog odbora za 2018. godinu te su usvojene i predložene izmjene i dopune Statuta LAG-a “More 249“. Voditeljica je predstavila odrađene i planirane aktivnosti ureda LAG-a u 2019. godini pri čemu je naglasak stavljen na dva raspisana natječaja u ovoj godini te planiranom natječaju za mlade poljoprivrednike do kraja 2019. godine.

 

Nakon razrješenja dosadašnjih članova svih tijela LAG-a održan je izbor novih članova tijela upravljanja. Za predsjednika LAG-a imenovan je dosadašnji predsjednik Miljenko Meštrov, zamjenik načelnika Općine Tisno, a za dopredsjednika je ponovno potvrđen Luka Lipić, savjetnik za društvene djelatnosti u Gradu Vodice. Uz predsjednika i dopredsjednika, imenovan je i Upravni odbor od 13 članova, od kojih je potvrđeno osam dosadašnjih članova te su imenovana i nova četiri predstavnika člana. U Nadzorni odbor LAG-a imenova su tri predstavnika člana. Mandat izabranog vodstva traje četiri godine, do rujna 2023.

 

Nakon završetka radnog dijela skupštine, druženje članova LAG-a nastavljeno je na prigodnom domjenku.