Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Tiskana brošura projekta ZaVRTimo krug promjena

Izvor: LAG More 249
  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

 

U okviru provedbe projekta “ZaVRTimo krug promjena“ i aktivnosti Vidljivost i promidžba, izradili smo brošuru koja osim što sadrži informacije o projektu, sadrži elemente svake od edukativnih radionica pa tako možete izračunati svoj ekološki otisak, saznati što predstavlja koncept 3R, dešifrirati poruku, riješiti križaljku, naučiti zašto ne trebamo kupovati nepotrebne stvari. Kao praktičan rad čeka vas istraživanje o količini otpada koji se stvara u kućanstvu, eko hranilica za ptičice, izrada hotela za kukce, kalendara sadnje!

 

Preuzmite brošuru i sami provjerite što smo radili kroz projekt!

 

Promjene su moguće! ZaVRTimo ih!

 

Projekt “ZaVRTimo krug promjena“ provodi se u Osnovnoj školi “Čista Velika“. Nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa “More 249”, a partneri na projektu su Osnovna škola “Čista Velika”, Udruga Argonauta, Muzej grada Šibenika i Grad Vodice. Projekt sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja u iznosu od 91.840,96 kn, a ukupna vrijednost projekta je 103.740,96 kn. Provedba projekta započela je 8. studenog 2021. godine i traje do 30. lipnja 2022. godine.

 

 BROŠURA PROJEKTA "ZAVRTIMO KRUG PROMJENA"

 

 

 

Izvor: LAG More 249
Izvor: LAG More 249
Izvor: LAG More 249
Izvor: LAG More 249