Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

APV sastanak “AgroYouth”

  • Objavljeno: /
  • Autor: egom-1

U Vodicama je u razdoblju od 19. do 21. svibnja 2017. održan APV sastanak za projekt pod nazivom „AgroYouth“ u organizaciji LAG More 249. Na sastanku su sudjelovali po jedan predstavnik iz svake od zemalja sudionika: Hrvatske, Makedonije, Italije, Rumunjske i Bugarske.

Uz neformalno druženje i upoznavanje, youth leaderi su dogovarali pojedinosti oko samog projekta koji će se održati od 22. rujna do 01. listopada 2017. godine u Murteru te su tako svi upoznati sa temom projekta, smještajem, načinom provođenja, te sa mogućim problemima. Raspravljalo se također i o načinima neformalnog učenja koja će se koristiti tijekom projekta, o željenom profilu sudionika, o željenim ciljevima projekta, te o tome kako ih postići.

Za svaku dodatnu informaciju o projektu, o tome kako sudjelovati na ovome ili na bilo kojoj Erasmus+ aktivnosti, te o tome što vas očekuje ukoliko se želite upustiti u ovu avanturu, možete doznati upitom na e-mail adresu lagmore249@gmail.com ili na Danima otvorenih vrata Udruga koji će LAG More 249 provesti u Vodicama 26. svibnja 2017. godine s početkom u 16:00 sati.