Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Konferencija o zadružnom poduzetništvu u Splitu - ZADRUGE ZA PROSPERITET GOSPODARSTVA

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

HRVATSKI CENTAR  ZA ZADRUŽNO PODUZETNIŠTVO,

u suorganizaciji sa EKONOMSKIM FAKULTETOM U SPLITU,

te  Zadružnim Savezom Dalmacije (ZSD)  i Hrvatskim poljoprivrednim zadružnim Savezom (HPZS)

 

Poziva Vas na ;  MEĐUNARODNU KONFERENCIJU :

 

„ZADRUGE ZA PROSPERITET GOSPODARSTVA“

 

 

Cilj  djelovanja, te vizija i misija, Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo je afirmirati zadrugarstvo i zadružno poduzetništvo, te su u svrhu te vizije i misije odlučili  27. listopada 2018. godine organizirati Međunarodnu konferenciju o zadružnom poduzetništvu i to upravo u Gradu Splitu, stoga što Split i Dalmacija imaju veliku i stoljetnu tradiciju zadrugarstva u Hrvatskoj.

Konferencija  će se održati 27. listopada 2018. godine  (subota)  u Gradu Splitu, na Ekonomskom  Fakultetu u Splitu, velika amfiteatar dvorana, s početkom u 10 sati (registracija sudionika od 9:30).

 

Konferencija u Gradu Splitu je  međunarodnog karaktera i okupiti  će  relevantne stručnjake  iz područja zadrugarstva, te relevantne zadružne institucije.

 

Cilj Međunarodne konferencije o zadružnom poduzetništvu u gradu Splitu  ima za primarnu misiju povećati svijest o zadrugarstvu, širiti spoznaje i znanja, te prednosti o zadružnom načinu poslovanja, te posebice istaknuti ulogu zadrugarstva za prosperitet gospodarstva.

 

 

 

Stoga, još jednom pozivaju ZADRUGARE da se pridruže,  27. listopada 2018. godine  (subota),   na Ekonomskom  Fakultetu u Splitu, velika amfiteatar dvorana, s početkom u 10 sati, na zajedničku Međunarodnu konferenciju :

„ZADRUGE ZA PROSPERITET GOSPODARSTVA “