Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Obavijest korisnicima o objavi odluka za mjere iz Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

23. srpnja 2021. godine na AGRONET-u, zaštićenoj aplikaciji Agencije za plaćanja objavljene su odluke za mjere potpora primarnim poljoprivrednim proizvođačima zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19.

 

Podsjećamo korisnike kako se radi o mjerama za koje su se prijave podnosile do 5. ožujka 2021. godine.

 

Mjere iz Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19 su sljedeće:

 

- Mjera 1. Potpora uzgajivačima goveda u sustavu krava-tele

- Mjera 2. Potpora uzgajivačima tovne junadi

- Mjera 3. Potpora uzgajivačima krmača

- Mjera 4. Potpora proizvođačima jabuka

- Mjera 5. Potpora proizvođačima mandarina     

- Mjera 6. Potpora proizvođačima krumpira

 

Molimo korisnike da putem svojih AGRONET sučelja preuzmu objavljene odluke. Odluke se nalaze u pregledniku AGRONET-a unutar POLJOPRIVREDNOG GOSPODARSTVA, pod karticom Nacionalne potporeu pregledniku Odluke za nacionalne mjere s datumom 30. lipnja 2021. godine.

 

Napominjemo korisnicima kako se odluke se dostavljaju putem AGRONET-a temeljem članka 15. Zakona o poljoprivredi (Narodne novine 118/2018, 42/2020, 127/2020 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 52/2021).

 

Korisnici su obvezni preuzeti objavljenu Odluku najkasnije u roku od pet dana od dana postavljanja Odluke na AGRONET i objave ove obavijesti na mrežnoj stranici Agencije za plaćanja.

 

Dostava Odluke putem AGRONET-a smatra se obavljenom u trenutku zapisa na AGRONET-u kada je korisnik preuzeo Odluku.

 

Ako korisnik ne preuzme Odluku s AGRONET-a u roku od pet dana od dana postavljanja na AGRONET, dostava se smatra obavljenom istekom roka od pet dana od dana kada je Odluka postavljena na AGRONET.

 

Izvor: apprrr.hr