Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICE ZA OPERACIJU 16.1.1. - POTPORA ZA OSNIVANJE OPERATIVNIH SKUPINA

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira informativnu radionicu za potencijalne korisnike mjere 16 Suradnja, s fokusom na prvi natječaj za  operaciju 16.1.1. Potpora za osnivanje operativnih skupina za provedbu 16.1.2.,  koja će se održati u ponedjeljak, 26. veljače 2018. s početkom u 10 sati u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb. 

 


Cilj mjere 16 je osnivanje operativnih skupina kojima će se financirati aktivnosti  u inovativne procese u poljoprivredi vezano uz dvije teme: 


a) primijenjena i razvojna istraživanja mjera za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama radi unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje, uzgoja, kvalitete i plodnosti tla ili jačanja otpornosti poljoprivrednih sustava na promjene uz napredno korištenje novih tehnologija ili alternativnih sustava proizvodnje;


b) povećanje proizvodnje biomase u poljoprivredi i njezino korištenje kao i korištenje ostalog biomaterijala nastalog na poljoprivrednom gospodarstvu.
 

 

Prijave za sudjelovanje dostupne su na sljedećoj POVEZNICI.