Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Obavijest o VII. Međunarodnoj Manifestaciji «Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji»

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

VII. Manifestacija «Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji» održat će se u Šibensko-kninskoj županiji 09. prosinca 2017. godine, hotel Olympia u Vodicama. Manifestacija ima međunarodni karakter. Potrebna količina za ocjenjivanje je 1/2 litre maslinovog ulja. Ocjenjivat će se kemijski parametri  i organoleptika.

 

Cijena kotizacije po uzorku iznosi 300,00 kuna. u cijeni kotizacije je: kemijska i organoleptička analiza, fonda nagrada i svečana večera za jednu osobu na svečanoj završnoj večeri dodjele priznanja i nagrada na Manifestaciji u Vodicama 09. prosinca 2017. 

 

Zbog ograničenog broja uzoraka (maksimalno 200), prijave će se primati do 25. studenog 2017. s tim da organizator može skratiti rok prijava ukoliko se ranije zaprimi maksimalni broj uzoraka.

 

Za sve informacije zvati na telefon Udruge dalmatinskih uljara 091/3689 220 ili kontaktirati na mail: damir.buntic@si.t-com.hr