Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Obavijest za korisnike vezano uz Natječaj za provedbu tipa operacije 4.4.1.”Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Uzimajući u obzir više istovjetnih upita u vezi ulaganja u građenje terasastih parcela i na koje se radove odnosi najviši prihvatljivi iznos potpore izražen oznakom m’, a koji je naveden u Prilogu 3 Natječaja za provedbu za provedbu podmjere 4.4. »Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena« – provedba tipa operacije 4.4.1. »Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. objavljenog dana 25. lipnja 2020. godine te izmjenama objavljenim 22. srpnja 2020. godine, APPRRR objavljuje dodatna pojašnjenja na što se odnosi oznaka m’.

 

Oznaka m’ odnosi se na metar dužni terasaste parcele. Pri izgradnji terasastih parcela za potporu su prihvatljivi svi građevinski radovi koji su potrebni da bi se izveo metar dužni terase.

 

Za dodatne informacije vezane uz detaljan opis radova i troškova koji su ušli u izračun potpore, pogledajte poveznicu.