Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Objavljen NATJEČAJ Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a

Izvor: Unsplash
  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavljuje otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) pod nazivom Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a.

 

Pozivom se želi jačati kapacitete organizacija civilnoga društva za aktivno uključivanje djece i mladih te opće populacije u popularizaciju STEM-a.

 

Specifično, Poziv je usmjeren unaprjeđenju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broj aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima.

 

Projektne prijedloge će biti moguće podnositi od 15. srpnja 2020. godine.

Prijavni obrazac A bit će vidljiv na sljedećoj poveznici od 15. srpnja 2020. na https://esif-wf.mrrfeu.hr.

 

Sva pitanja vezana za Poziv mogu biti poslana elektroničkom poštom na adresu esf@udruge.vlada.hr najkasnije prije isteka roka za podnošenje projektnih prijedloga, a odgovori na zaprimljena pitanja objavljuju se na internetskoj stranici ESI fondova.

Mole se potencijalni prijavitelji da prilikom slanja pitanja naznače da se radi o Pozivu “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a”.

 

Prijavitelji su: neprofitne organizacije i organizacije civilnog društva.

Fond: Europski socijalni fond.

Natječaj je otvoren od 1. srpnja 2020. do 31. prosinca 2020. godine.

 

Za više informacija pogledajte poveznicu