Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Otvorene su prijave aktivnosti za manifestaciju Hrvatska volontira 2020.!

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Hrvatski centar za razvoj volonterstva, regionalni i lokalni volonterski centri pozivaju organizatore volontiranja da i ove godine organiziraju volonterske aktivnosti u koje mogu uključiti što veći broj građana, posebice članove obitelji, kao i zaposlenike poslovnih organizacija, koji će svojim angažmanom doprinijeti razvoju zajednice u kojima djeluju.

 

Prijaviti se mogu aktivnosti koje će se provoditi u periodu od 23. do 26. rujna.

 

Prijave su otvorene do 18. rujna 2020.

 

Planirane volonterske aktivnosti prijavljuju se najkasnije do 18. rujna 2020. na stranici https://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/

 

Kampanjom se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni. Jednu od osnovnih vrijednosti demokracije predstavljaju građani koji se aktivno uključuju u sva područja društvenog djelovanja. Biti aktivan i odgovoran dvije su osnovne vrline svakog građanina, ali i organizacija koje u svoj rad uključuju volontere. Fenomen volontiranja čini nas osjetljivijima za drugo i drugačije i snažnijim u opredjeljenju za kreiranje promjena u društvu, humanizam i održivi razvoj društva.

 

Ovogodišnji slogan kampanje je "Važna društvena mreža".