Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.”

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.“ kojim će se financirati aktivnosti kojima je cilj rast postojećih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika u vidu jačanja njihovih kapaciteta, održivosti, konkurentnosti s posebnim naglaskom na poticanje zapošljavanja. Osim već postojećih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava namjerava podupirati razvoj društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj pružajući financijsku podršku razvoju poslovanja i jačanju kapaciteta i subjektima koji se odluče napraviti iskorak i kroz projekt započnu svoje poslovanje u skladu s društveno-poduzetničkim načelima.

 

Cilj poziva je Ojačati kapacitete postojećih i novih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika.

Raspoloživa sredstva: 100.010.000,00 HRK.

Iznos potpore: od 400.000,00 HRK do 2.000.000,00 HRK.

Intenzitet potpore: do 100% prihvatljivih troškova ovisno o ciljanoj skupini poziva.

 

Prihvatljivi korisnici: neprofitne organizacije, organizacije civilnog društva, poduzeća/trgovačko društvo i organizacije u većinskom javnom vlasništvu, mikro poduzetnici, mali i srednji poduzetnici.

 

Rok za podnošenje zahtjeva: 31.12.2020. godine.

 

Za više informacija pogledajte link.