Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Projekt “Plava Eko-patrola” svečano predstavljen na događanju Ureda za udruge u okviru Tjedna održivog razvoja

Izvor: Unspalsh
  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

 

Projekt „Plava Eko-patrola“ je vannastavni edukacijski program za održivi razvoj u priobalnim i otočnim lokalnim zajednicama Šibensko-kninske županije namijenjen osnovnim školama. Nositelj projekta je Udruga Argonauta, a partneri na projektu su Općina Murter-Kornati, Osnovna škola Murterski škoji i Lokalna akcijska grupa „More 249“.

 

Projektom se želi doprinijeti povećanju uloge organizacija civilnoga društva u razvoju kompetencija i aktivnosti sudjelovanja učenika osnovnih škola u lokalnim zajednicama u području održivog razvoja, razvojem, testiranjem i implementacijom interdisciplinarnog vannastavnog edukativnog programa za održivi razvoj te osnažiti partnerstva lokalnih dionika u priobalnim i otočnim zajednicama Šibensko-kninske županije u podizanju svijesti o održivom razvoju kroz provedbu interdisciplinarnog vannastavnog edukativnog programa za održivi razvoj za učenike viših razreda osnovnih škola.

 

Projekt je započeo 1. lipnja 2019. te traje 22 mjeseca, a sufinanciran je kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje u iznosu od 1.152.000,00 kn. Ukupna vrijednost projekta je 1.280.000,00 kn.

 

Projekt je predstavljen na manifestaciji Ureda za udruge 3. lipnja 2019. godine u okviru Tjedna održivog razvoja.