Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Prve izmjene XI. Natječaja za tip operacije 5.2.1 “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 28. travnja 2021. godine prve izmjene XI. Natječaja za provedbu mjere 5 „Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti“ podmjere 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima “ – za provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“.

 

Mijenja se rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu, koji je od 12:00 sati 30. travnja do 12:00 sati 30. lipnja 2021. godine.

 

Natječaj i njegove izmjene možete pogledati ovdje.

 

Napominjemo kako će novi, XII. Natječaj za ovaj tip operacije biti objavljen već u srpnju 2021. godine.

 

Izvor:https://www.apprrr.hr/prve-izmjene-xi-natjecaja-za-tip-operacije-5-2-1-obnova-poljoprivrednog-zemljista-i-proizvodnog-potencijala/