Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Sudjelovali smo na aktivnosti „The Power of Non-Formal Education“ u Bonnu

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Od 16. do 21. prosinca 2019. godine LAG „More 249“ sudjelovao je na aktivnosti pod nazivom „The Power of Non-Formal Education“ u Bonnu. Na aktivnosti je bilo ukupno 30 sudionika iz 19 zemalja.

 

Cilj edukacije bilo je razumijevanje neformalnih metoda učenja u zemljama Europske unije te susjednim zemljama u odnosu na formalne i informalne metode učenja. Sudjelovanjem na aktivnosti LAG „More 249“ će pridonijeti provedbi projekta „Plava Eko-patrola“ u kojem sudjeluje kao Partner na projektu, ali i svim idućim aktivnostima koje kao organizacija provodi. Na edukaciji je istaknuta važnost participacije sudionika u aktivnostima, samoprocjena (self-assessment, debriefing), razmjena iskustava, razumijevanje Erasmus+ programa te mogućnosti koje on daje, kao i direktan utjecaj koji metode učenja mogu ostvariti u našoj realnosti.

 

Osim toga, razmjena stečenih znanja i iskustvo provedbe projekata bilo je od iznimne važnosti za ostvarivanje suradnje s drugim zemljama Europske unije.

 

Kako je bilo pogledajte na slikama.