Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Tjedan EU fondova

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Tjedan EU fondova 2018.- Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

 

I ove godine, u razdoblju od 24. do 27. travnja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira "Tjedan EU fondova", koji će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici. Cilj događaja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

 

Kao nacionalno tijelo odgovorno za koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti o korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova), u suradnji s partnerskim institucijama, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije osmislio je petodnevni program tijekom kojeg će se predstaviti aktualne mogućnosti EU sufinanciranja, rezultati i uspješni projekti te izazove s kojima se prijavitelji najčešće susreću u praksi.

 

S obzirom na ograničeni kapacitet dvorane u kojoj se održava događaj, pozivamo vas da svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca i to, sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno.

 

Program ovogodišnjeg Tjedna EU fondova pogledajte OVDJE.
Program je podložan promjenama stoga su moguće manje izmjene.

 

* Više informacija o događanju i načinu prijave: https://strukturnifondovi.hr/tjedan-eu-fondova-2018-krapina-sibenik-i-zagreb/

 

Preuzeto sa WEB stranice ODRAZ-a