Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je poziv Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Svrha ovog Poziva: Osiguravanje potpore osnivanju novih poduzeća, olakšavanju poslovanja aktivnih poduzeća i jačanju institucija koje pružaju potporu poduzetnicima kako bi se doprinijelo stvaranju povoljnijeg okruženja za rast i razvoj poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

 

Predmet ovog Poziva: Pružanje usluga informiranja za MSP-ove, a kako bi se smanjila asimetrija informacija među MSP-ovima te olakšao pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja.

 

Ukupna bespovratna sredstava: 22.800.000,00 kn

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 100.000,00 kn

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 600.000,00 kn

Područja: Malo i srednje poduzetništvo

Tip natječaja: Otvoreni poziv

Datum početka zaprimanja projektnih prijava: 16.08.2019 11:00:00

Rok za podnošenje projektnih prijava: 16.10.2019 11:00:00

 

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva: Mikro poduzetnici, Mali poduzetnici, Srednji poduzetnici, Trgovačka društva čiji su osnivači javnopravna tijela

 

Sažetak: Ovim Pozivom želi se potaknuti pružanje usluga za MSP–ove, a kako bi se smanjila asimetrija informacija među MSP-ovima te olakšao pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja. Svrha Poziva je osiguravanje potpore osnivanju novih poduzeća, olakšavanju poslovanja aktivnih poduzeća i jačanju institucija koje pružaju potporu poduzetnicima kako bi se doprinijelo stvaranju povoljnijeg okruženja za rast i razvoj poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

 

Dodijeljenim bespovratnim sredstvima sufinancirat će se projektne aktivnosti informiranje MSP-ova na području djelovanja PPI, nadogradnja postojećih web-stranica PPI te povezivanje subjekata na području djelovanja PPI.

 

Prihvatljivi prijavitelji: PPI-jevi  koji su do 31.12.2018. godine upisani i javno objavljeni u Jedinstvenom registru poduzetničke infrastrukture (razvojne agencije, poduzetnički centri, poslovni inkubatori, poduzetnički akceleratori) te slobodne zoname osnovane temeljem odluka Vlade Republike Hrvatske sukladno odredbama zakona kojim se regulira osnivanje, upravljanje i poslovanje slobodnih zona u Republici Hrvatskoj.

 

Za više informacija pogledajte link.