Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Važno: Evidenciju o prodaji i proizvodnji (S)OPG-a popunite do 15. svibnja!

  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Podaci koji se upisuju odnose se na prethodnu kalendarsku godinu, a možete ih unijeti elektronički - putem AGRONET sustava.

 

Imate li OPG ili SOPG, evidencije o poljoprivrednoj proizvodnji i prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda i Evidencije o pruženim uslugama na OPG-u možete obaviti elektronički, putem AGRONET sustava - najkasnije do 15. svibnja.

 

Podsjećamo, kako navode iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, sukladno članku 14. stavak 2. Pravilnika o Upisniku obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (NN 62/2019) nositelj OPG-a popunjava gore navedeni obrazac Evidencije putem AGRONET sustava najkasnije do navedenog datuma tekuće godine za proizvodnju i prodaju u prethodnoj godini te za pruženu usluge na OPG-u u prethodnoj godini.

 

Sukladno članku 10. stavak 3. i stavak 4. Pravilnika o Upisniku poljoprivrednika (NN 62/2019, 91/20) nositelj SOPG-a popunjava gore navedeni obrazac Evidencije putem AGRONET sustava, također najkasnije do 15. svibnja tekuće godine za proizvodnju i prodaju u prethodnoj godini.

 

Nositelj OPG/SOPG-a je dužan Evidenciju za prethodnu kalendarsku godinu u pisanom zapisu čuvati najmanje dvije godine te je dati na uvid na traženje zakonom ovlaštenoj osobi.

 

Više informacija OVDJE!

 

Izvor: agroklub.com