Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Lokalna akcijska grupa "More 249" - "Od mora za More"

Županija osigurala 950.000,00 kuna za dodjelu poticajnih sredstava poduzetnicima

Izvor: Unsplash
  • Objavljeno: /
  • Autor: LM249

Raspisan je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2021. godini, sukladno kojem se subvencije dodjeljuju gospodarskim subjektima za sufinanciranje troškova:

 

- marketinških aktivnosti za nastupe na domaćim i inozemnim sajmovima (zakup, opremanje izložbenog prostora), izrade idejnog rješenja za oblikovanje proizvoda ili usluge (dizajn), izrade internetske stranice, oglašavanja i izrade promidžbenog materijala,

 

- stručnog osposobljavanja i usavršavanja, osim troškova studija i redovnog školovanja te

 

- kupnje dugotrajne imovine za registriranu djelatnost pojedinačne nabavne vrijednosti iznad 2.500,00  (bez PDV-a) u obliku poslovnih softvera, te strojeva, uređaja i opreme.

 

Obrasci zahtjeva za dodjelu subvencije za 2021. godinu preuzimaju se u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili na službenoj internetskoj stranici Šibensko-kninske županije.

 

Javni poziv objavljen je na službenim stranicama Šibensko-kninske županije.

 

Sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva,  na Javni poziv mogu se javiti: mikro, mala i srednja poduzeća, isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije, te imaju najmanje jednog zaposlenog.

 

Javni poziv je otvoren do iskorištenja osiguranih sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2021. godine. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 022/460-708 ili 022/460-737.

 

Izvor: https://www.sibensko-kninska-zupanija.hr/